vrijdag 1 augustus 2014

Give-Back Give-away

Sinds ik terug aan het naaien geslagen ben en ontdekt heb dat blogland niet enkel bestaat uit beauty- en fashionqueens of computer nerds, doe ik soms mee aan give-aways en ook al 2 of 3 keer aan naaiwedstrijdjes op naaiblogs.

Tot mijn grote verbazing is het zelfs al een aantal keer gebeurd dat ik hierbij nog iets win ook! (voor wie verder leest tot het einde van dit bericht, valt er ook iets te winnen!)

Vroeger won ik echt nooit iets, maar de laatste tijd heb ik - in verhouding tot het aantal van mijn deelnames en het aantal deelnemers die meedingen - best wel vaak iets gewonnen eigenlijk. Zo vaak, dat ik het een beetje eng vind. Alsof ik zo slecht ben dat ik naar de hel moet, maar God mij om mijn beperkt aantal goede daden in dit leven toch nog beloont met een aantal van deze fantastische prijzen.

De eerste keer dat ik me zo gelukkig mocht prijzen, was in september 2013. Toen won ik via een give-away op haar blog het patroon van het Mara bloesje van Compagnie M.
Dat ik hier al menigmaal gebruik van heb gemaakt kon je hier pas nog lezen.
Bovendien kreeg ik deze maand de kans om deel uit te maken van een grootse blogtour, volledig gewijd aan dit patroon!

In mei won ik een verrassingspakketje via de facebookpagina van de hippe stoffen- en kledingwinkel Habiba.

Ook nog niet zo lang geleden (juni) won ik een super give-away met maar liefst 3 superpatroontjes van 3 verschillende ontwerpers via haar blog. Ik koos voor de Lars van Zonen09, de Louisa Dress van Compagnie M. en de Tinny Dress van Straightgrain. Ik heb nog geen tijd gehad om deze patroontjes uit te testen, maar ze staan alledrie zeker op mijn to-do lijstje!

Begin juli won ik hier de eerste prijs met een naaiwedstrijd: het patroon van de Anniek tas van Mai Designs, 1 burda en 1 knipmode en 2 meter stof naar keuze van Lillestoff.

24 juli deed ik nog eens mee aan een give-away voor een superschattig t-shirt en jurk patroontje van E+M patterns via haar blog. Deze blog leerde ik kennen via meer opzoekwerk naar een ander patroontje van E+M patterns, nl. deze prachtige jurk. Echt eentje die voor een communiefeest kan dienen. En ook hiervan loopt er momenteel een give-away.

Hier kan je zelf (als je snel bent) nog meedoen met deze give-away.

Omdat ik zo verliefd ben op het patroon, omdat het qua prijs enorm goed meevalt, en omdat ik na alle hierboven genoemde mazzel niet verwacht nog eens iets te winnen in de nabije toekomst, heb ik  niet gewacht op de uitslag van de give-away, en het patroontje meteen op de releasedatum aangeschaft. Mocht ik het nu toch winnen, dan organiseer ik zelf een give-away om er iemand anders blij mee te maken.

MAAR: de dappere lezer die de moeite heeft gedaan om deze lange tekst helemaal uit te lezen, de trouwe volgers en lieve reacties die ik in het korte bestaan van mijn blog al heb mogen opmerken en lezen, en de toevallige voorbijganger die per ongeluk op mijn blog is terechtgekomen en even is blijven plakken, wil ik nu al bedanken met een bescheiden give-away.

Ik heb een pakketje samengesteld uit stofrestjes van reeds gemaakte projectjes:


Om dit pakketje te winnen vul je gewoon vóór de deadline onderstaande rafflecopter in. De winnaar wordt op 25 augustus bekend gemaakt. Veel succes!

a Rafflecopter giveaway5 opmerkingen:

 1. Count me in! Een t-shirt voor de jongens of een tricot kleedje voor mijn dochtertje, dat zijn mijn eerste ideeën bij deze stofjes :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik doe graag mee...nu nog ne keer die rafflecopter proberen ( daar ben ik geen kei in ; is al meermaals mislukt)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou gaan voor leuke babygeschenkjes ...heb proberen jou rafflecopter invullen maar amai ..dus bij deze ...volgen doe ik jou op bloglovin en pinterest ..groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. rafflecopter is gelukt hoor, Cathy. Veel succes!

   Verwijderen
 4. Thank you for this giveaway :) I can only earn one entry because I don't use pinterest or bloglovin or the other stuffs but it doesn't matter, I still take part to it :)

  BeantwoordenVerwijderen