woensdag 4 maart 2020

een sweater voor mezelf

Na de hoodie voor de dochter, naaide ik nog eens iets voor mezelf.
Het werd ook een sweater, maar dan met paspelzakken en een knopenpat als extra touch.
Manlief vindt het resultaat maar niks, en in het naaigroepje van woensdagnamiddag hebben ze ook hun bedenkingen bij het resultaat.

Het is namelijk een nogal loszittend patroon, en blijkbaar zien sommige mensen me liever rondlopen in iets wat dichter aansluit bij de contouren van mijn lichaam.
Nu was ik al niet van plan deze trui te dragen op het werk, maar als ik de meningen zo rondom mij hoor, beperk ik me maar beter tot het dragen binnenshuis. En dan nog liefst wanneer manlief niet thuis is.
Een beetje jammer, want ik vind hem wel comfortabel zitten, en de kleur is volgens mij ook wel mijn ding. En ja, hij zit een beetje ruim, maar dat is het model (ik maakte een maat M, en volgens de matentabel zit ik tussen een M en een L), en ik vind het eerder een pluspunt dat hij zo ruim zit.
Zo hoef ik me alvast geen zorgen te maken over bepaalde rondingen die onvoldoende gecamoufleerd zouden worden.
Tja, ieder zijn mening zeker?


Patroon: Sara Sweater van Rebecca Page, maat M zonder aanpassingen
Hou jij ook van loszittende truien, en is dit patroon ook iets voor jou?: je kan het tot 13 maart 2020 kopen met een mooie korting!
Stof: uit mijn voorraadkast. Ik kan me niet meer herinneren waar ik deze ook alweer op de kop heb getikt. Sorry!

Deze post bevat affiliate links. Dit betekent dat ik een kleine commissie krijg wanneer je op basis van deze link een aankoop zou doen. Dit heeft geen invloed op de prijs die jij betaalt. Deze blijft gewoon hetzelfde. Het helpt mij wel om mijn stoffen- en naaiverslaving te onderhouden ;)







Geen opmerkingen:

Een reactie posten