dinsdag 9 april 2019

Time to relax!

We zitten nog volop in de vastenperiode, en of je nu gelovig bent of niet, het kan nooit kwaad om eens stil te staan in het leven, om tot jezelf en tot rust te komen.
En dat doe ik dan graag letterlijk.
Lekker ontspannen tijdens een vakantie op verplaatsing met de kids.
Op verplaatsing, want mochten we zijn thuisgebleven, dan was er niks ontspannends aan geweest. Thuis ligt er altijd wel een stapeltje was, stof, of rommel op me te wachten om onder handen genomen te worden, en ik kan het gewoon niet laten om dat dan ook effectief te doen.
Liefst niet thuisblijven dus.
Maar met een baby van 4 maanden is dat niet altijd evident.
Zo zat een skivakantie er niet in dit jaar.
We houden hier echter wel van actieve vakanties, dus is het een wandelvakantie geworden, aan de Moezel in Duitsland.
We verblijven in een typisch bungalowpark, voorzien van alle comfort en faciliteiten die je er zou verwachten, met voldoende "plan B" opties in geval van slechter weer, zoals daar zijn: een zwembad, indoor speeltuin, bowling,...
Wanneer de kinderen 's avonds - uitgeput van alle actie - in hun bed liggen, kan het "momentje van absolute rust" dan eindelijk komen.

Me lekker nestelen in de zetel, met een goed boek en een lekker wijntje/warme chocomelk erbij.

Ik kan me niet meer herinneren wanneer ik dat eerder nog eens gedaan heb.
De kinderen waren nog niet geboren denk ik.
Dat maakt wel dat ik er nu des te meer intens van kan genieten, omdat ik besef wat een zeldzaam voorrecht dit is.
Om het gevoel compleet te maken, doe ik dit alles het liefst in pyama en kamerjas. Zoals ik me inbeeld dat alleen oude of zieke mensen dit ook doen.
Deze kamerjas naaide ik met een fluweelzacht stofje dat ik vond bij atelier Linabo. Het bestaat uit 100% polyester, en is aangenaam warm en streelzacht.


Toen ik de foto's zag die mijn echtgenoot daarnet heeft getrokken, was het wel even schrikken. Ik zie er blijkbaar toch nog behoorlijk vermoeid uit.
Nu ja, foto's liegen niet, en ik ben ook best wel moe. (Hoe kan het anders, onze jongste krijgt nog borstvoeding, dus echt slapen doe ik nog niet 's nachts). Maar ik was ook echt intens aan het genieten van een beetje me-time, en ik had gehoopt dat dat ook zou doorschijnen op de foto's, maar dat is blijkbaar niet gelukt :(
Dus schrijf ik het er even bij voor de duidelijkheid ;)
Patroon: Relaxation robe van Rebecca Page, size 2. Bestaat ook in een versie voor kinderen, en in een bundel.


Deze post bevat affiliate links. Dit betekent dat ik een kleine commissie krijg wanneer je op basis van deze link een aankoop zou doen. Dit heeft geen invloed op de prijs die jij betaalt. Deze blijft gewoon hetzelfde. Het helpt mij wel om mijn stoffen- en naaiverslaving te onderhouden ;)
















1 opmerking:

  1. Ik kan het in elk geval voelen uit je woorden, hoe'n deugd het heeft gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen