zaterdag 4 maart 2017

fotoshoot deel II - Ileana en Louisa

Gisteren toonde ik hier al het resultaat van de fotosessie met het bambi jasje die ik won met de wedstrijd van compagnie M.

Nu is het zo dat ik het werk van Myra al langer volgde via haar blog en facebookpagina, en ik was al geruime tijd aan het sparen om mijn kinderen eens door haar te kunnen laten fotograferen.

Dankzij deze wedstrijd kwam alles ineens in een stroomversnelling terecht.

Ik besloot een deel bij te betalen, zodat ook mijn 2de dochter gefotografeerd kon worden, en in andere outfits dan enkel het bambi jasje.

Het contact met Myra verliep vlot, en voor ik het wist stond er een datum vast.
In januari al.
Dat betekende dat ik - naast mijn job, de feestdagen, en een jarige dochter waarvoor een feestje georganiseerd moest worden - een maand de tijd had om nog 5 bijkomende outfits te naaien.
Het leek me namelijk een tof idee om de fotosessie te doen in outfits gemaakt met de stofjes die ik eveneens gewonnen had met de Compagnie M wedstrijd. (Die ik nog moest gaan uitkiezen!)
Dat was toch efkes stressen!
Maar het is gelukt.
Vandaag toon ik u - vol trots (mijn meisjes zijn precies echte fotomodellen) - een Louisa Jurk en een Ileana Jurk:


Patroontjes: Louisa Jurk en Ileana Jurk (Compagnie M)

knoopjes Ileana jurk: Lanalotta, Leuven
foto's: Myra Fotografie, Leuven

Na de prachtige foto's van Myra durf ik het bijna niet, maar hieronder toch nog enkele foto's van mezelf, zodat ik nog enkele details van de Louisa kan laten zien.
 De kraag zit eigenlijk niet in het patroon van de Louisa jurk, maar wel in die van de Ileana. Deze patroontjes van Compagnie M. zijn onderling "compatibel", dus er kan gemixt en matcht worden zonder aanpassingen!
 Morgen deel III: een just knot it dress en een tinny jurk...


4 opmerkingen:

 1. Zo leuk zon fotoshoot! Prachtige foto's en prachtige jurkjes 🙂

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een pret! En die jurkjes zijn echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. tof idee, om die kraag te combineren met de louisa :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een terechte winnaar! En je slaagt er ook moeiteloos in om allesperfect te mix 'n matchen. Tof, die ileanakraag bij Louisa! Ik ga mijn compagnie M patronen ook eens opnieuw allemaal moeten bovenhalen. Je doet me al watertanden naar meer van dat!

  BeantwoordenVerwijderen